Ce este Cerec?

CEREC
ETAPE DE LUCRU.

Amprenta optică

În prima etapă medicul dentist va prepara dintele în vederea luării amprentei dentare optice, apoi va capta imaginile cu ajutorul camerei intraorale CEREC Omnicam. Acest mic dispozitiv video va amprenta optic arcadele maxilare în doar câteva minute.

Frezarea

Cu ajutorul Unității de Frezare CEREC (MC XL SIRONA sau InLab MC X5 – SUA/GERMANIA), în doar câteva minute, din cuburi sau discuri de ceramică integrală, feldspatică sau zirconiu este frezată restaurarea protetică finală, care este gata pentru individualizare și glazurare.

Design

Proiectarea 3D a restaurărilor protetice cu ajutorul softului CEREC. În urma analizei amprentei optice se vor trasa marginile preparației, iar softul CEREC va genera propunerea unei restaurări protetice finale.

Restaurarea Completa

INTR-O SINGURA
VIZITA.
Tratarea termică

Restaurarea protetică finală, individualizată și glazurată cu ajutorul pigmenților se introduce în cuptorul de ceramică (VITA VACUMAT 6000M) pentru 10-15 minute, în funcție de caz.

Amprenta optică

În prima etapă medicul stomatolog va prepara dintele, apoi va capta imaginile cu ajutorul camerei intraorale Cerec Omnicam.Acest dispozitiv video mic va amprenta optic arcadele maxilare în doar câteva minute.

Design

In urma analizei – scanare completa, Software-ul CEREC genereaza propuneri de restaurare remarcabile. Acest lucru permite sa economisiti timp pentru a trece rapid la urmatorul pas la procesul – frezare. Este o interfata simpla, in mod clar structurat si atractiv vizual pentru utilizator.

Frezarea

Cu ajutorul Unitatii de Frezare CEREC (MC XL SIRONA sau InLab MC X5 – SUA/GERMANIA), in doar cateva minute, din cuburi sau discuri de ceramica integrala, feldspatica sau zirconiu este frezata restaurarea protetica finala, care este gata pentru individualizare si glazurare.

Tratarea Termică

Restaurarea protetica finala, individualizata si glazurata cu ajutorul pigmentilor se introduce in cuptorul de ceramica (VITA VACUMAT 6000M) pentru 10-15 min, in functie de caz.