Consultația

Etapa cheie în cadrul tratamentului dentar. Cu ajutorul imaginilor (FOTOGRAFIILOR) de diagnostic putem discuta despre problemele danturii dvs.

Design individualizat

Analiza zâmbetului dvs. în raport cu forma feței, ne oferă posibilitatea alegerii corecte a dimensiunii, culorii și a proporției lucrărilor dentare necesare tratamentului danturii dvs., Concept denumit “DIGITAL SMILE DESIGN”.

Amprenta optică

Design-ul Digital cu ajutorul Tehnologiei CAD/CAM – cele mai precise imagini 3D în culori naturale fac scanarea ușoară și foarte apreciată de toți pacienții nostri. Design-ul Digital este individualizat pentru fiecare pacient în parte. Grație Tehnologiei CAD/CAM putem reda forma, dimensiunea și proporția naturală a dinților.

Coroane E-MAX

Blocurile din Ceramică E-MAX sunt selectate personalizat pentru fiecare caz in parte. Structura omogenă a blocurilor din ceramică fabricate industrial în condiții standardizate, oferă diferite nivele de transluciditate și luminoziate. Aceste zone permit imitarea perfectă a proprietăților optice similare cu cele ale dinților naturali.

Durata de viață

Toate preparațiile, pregătirile pentru lucrările protetice finale sunt realizate sub magnificare cu ajutorul lupelor sau a microscopului dentar. Acest avantaj duce într-un final la o adaptare micronică a lucrărilor protetice finale și respectiv crește durata de viață a acestora.

Frezarea coroanei dentare

Cu ajutorul Unității de Frezare CEREC MC XL sau InLab X5, în doar câteva minute, lucrarea protetică finală este gata pentru glazurare și individualizare.

Avantajele pacientului
  • – o singură vizită la medicul dentist “SINGLE VISIT DENTISTRY”;
  • – estetică naturală (culoare, forma) a lucrarilor protetice finale;
  • – tratament confortabil și minim invaziv.